Onze partners

Loket kinderopvang Brugge

Je aanvraag voor kinderopvang in Brugge kan je ook indienen bij het loket kinderopvang van Brugge. Het loket bezorgt ons na deze aanvraag je gegevens.  Op dat moment bekijken we of De Blauwe Lelie een opvangplaats kan aanbieden. Klik hier voor meer informatie over het loket kinderopvang.

_____________________

Loket kinderopvang Zedelgem

Je aanvraag voor kinderopvang in Zedelgem kan je ook indienen bij het loket kinderopvang van Zedelgem. Het loket bezorgt ons na deze aanvraag je gegevens.  Op dat moment bekijken we of De Blauwe Lelie een opvangplaats kan aanbieden. Klik hier voor meer informatie over het loket kinderopvang.


Villa Ou-ki

De Blauwe Lelie werkt samen met Villa Ou-ki. Villa Ou-ki biedt een spreekruimte voor en over ouders en kinderen waar je terecht kunt met vragen over opvoeding. Deze gespreksmomenten vinden plaats in één van onze kinderdagverblijven. klik hier voor een overzicht van de geplande gespreksmomenten en de contactgegevens. Voor meer informatie over Villa Ou-ki, klik hier


Kind & Gezin

De Blauwe Lelie is vergund en wordt gesubsidieerd door Kind & Gezin. We houden rekening met voorrangscriteria en de opvang is fiscaal aftrekbaar. Klik hier om naar de website van Mijn kind en gezin te gaan. 


Centrum Inclusieve Kinderopvang

De Blauwe Lelie werkt volgens een inclusieve visie. Dit betekent dat alle kinderen bij ons welkom zijn. Om dit te verwezenlijken krijgen we ondersteuning van het centrum inclusieve kinderopvang. 

Deel deze pagina