Onze gezinsopvang

Onze onthaalouders voorschoolse opvang verzorgen kinderopvang voor een kleine groep van kinderen in hun eigen woning. De woning van deze onthaalouders is aangepast zodanig dat ze hier kwalitatieve opvang kunnen aanbieden. Elke onthaalouder vangt 3 – 8 kinderen per dag op.

Een tweede thuis...

Opvang bij een onthaalouder vraagt een heel persoonlijk contact tussen ouder en onthaalouder. Dit wilt ook zeggen dat een persoonlijke klik tussen ouder en onthaalouder vanaf het eerste moment belangrijk is. Je krijgt als ouder steeds de kans om eerst op bezoek te gaan bij de onthaalouder. Na dit bezoek beslis je of je de opvangplaats neemt of niet. Onze onthaalouders staan klaar om je kind een tweede thuis te bieden.

Elke onthaalouder bepaalt zijn eigen openingsuren en openingsdagen.

Om een goede opvang te garanderen zetten we sterk in op de dagelijkse begeleiding van onze onthaalouders. De teambegeleiders plannen regelmatig huisbezoeken om de onthaalouders in hun werking te versterken.

Ben je op zoek naar opvang bij een onthaalouder?

Klik hier  om een opvangaanvraag in te dienen.


Contact

Brigitte Jacquemin – Teambegeleider

 050 32 75 63
  Brigitte.Jacquemin@deblauwelelie.be
Brenda Vincke – Teambegeleider

 050 32 75 57
  brenda.vincke@deblauwelelie.be
   

Onthaalouder worden?

Prikkelt het om zelf als onthaalouders aan de slag te gaan? Wil je wat meer informatie om hier zelf je beroep van de te maken? Neem gerust contact op met Kathleen! Ze helpt je graag verder.

Kathleen Tacquet – Pedagogisch medewerker

 050 32 75 63
  kathleen.tacquet@deblauwelelie.be

Deel deze pagina

Bestanden

Folder


Een dag in de opvang


Huishoudelijk reglement