't Kaboutertje

Werking

Kinderdagverblijf ‘t Kaboutertje is één van onze kinderdagverblijven. De kinderen worden opgevangen in 2 semiverticale groepen:

  • Groep 1: kinderen van 0 tot 14 maanden.
  • Groep 2: kinderen van 14 maanden tot 3 jaar

De kinderen maken op de leeftijd van ongeveer 14 maanden de overstap naar de peutergroep. We houden voor deze overstap rekening met de ontwikkeling van je kind en met de grootte van de groep.

In elke groep kunnen we 18 kinderen tegelijkertijd opvangen.


 

Voor wie?

Groepsopvang voor baby’s en peuters van 2 maanden tot 3 jaar:

  • Van maandag tot en met vrijdag
  • Tijdens de schoolvakanties

Deze kinderen gaan nog niet naar de kleuterschool.

Ook kinderen met een specifieke zorgbehoefte zijn welkom in het kinderdagverblijf. De zorgvraag van je kind wordt besproken met de inclusiecoach. De inclusiecoach zal jou en ons als kinderdagverblijf ondersteunen om kwalitatieve opvang te bieden voor jouw kind.

Buitenschoolse opvang voor kinderen tot 4 jaar

't Kaboutertje biedt een beperkt aanbod buitenschoolse opvang voor kinderen tot 4 jaar tijdens de schoolvakanties. Dit is mogelijk doordat enkele kinderen tijdens de schoolvakanties thuis blijven.

Opgelet: deze buitenschoolse opvang biedt slechts een beperkt aanbod. Dit voornamelijk voor kinderen die eerder naar het kinderdagverblijf gingen.

Opvang aanvraag indienen

Hieronder kan je een opvang aanvraag indienen. Klik op de knop en vul het formulier in. Je krijgt een bevestigingsmail met een kopie van je aanvraag.

Onze medewerkers

Sonia Haspeel – Teamverantwoordelijke

 050 32 63 60
 sonia.haspeel@deblauwelelie.be
 

Bestanden

Folder


Een dag in de opvang


Huishoudelijk reglement


Sluitingsdagen

Contactinformatie