Nieuwjaarsontmoeting 2019

12
Feb
2019

De nieuwjaarsontmoeting is een feestelijk samenzijn voor alle medewerkers, vrijwilligers en onthaalouders van De Blauwe Lelie. Het thema van de avond: Glitter & Glamour.

De nieuwjaarsonmoeting is het ideale moment om met alle medewerkers van onze vereniging gezellig samen te zijn. De medewerkers werden ontvangen met een glaasje cava en liepen over de rode loper richting de feestelijke receptie.

Zowel onze nieuwe voorzitter, dhr. Pablo Annys, als onze directeur namen even het woord om iedereen te verwelkomen en om te klinken op een krachtig 2019.

Hierna werden alle medewerkers met een bepaald aantal dienstjaren en de verschillende opvanglocaties ‘in the spotlight’ gezet. Een feestelijk gebeuren waarbij er filmtickets en sterren werden uitgereikt.

Na een prettige ceremonie werden de hoofden bij elkaar gestoken om te brainstormen over een nieuw onderdeel van onze visie: onze visie op ouders. In 2019 staat dit op de beleidsagenda. De nieuwjaarsontmoeting was de ideale gelegenheid om hiervoor de aftrap te geven.

We sloten de avond af met een heuse sweet corner. Dessertjes, macarons, gebakjes en voldoende snoepgoed zorgden voor een zoete afsluiter.

De Blauwe Lelie wenst al zijn medewerkers een gezond en krachtig 2019!

Deel deze pagina