Jobstudenten van het jaar!

26
okt
2020

De jobstudenten van het jaar!

Een dikke dankjewel aan onze jobstudenten. Ook dit jaar maakten vele handen licht en leuk werk! De Blauwe Lelie organiseerde intern dan ook een wedstrijd voor 'De beste jobstudent' om zijn appreciatie te tonen.

In buitenschoolse kinderopvang de ZOC’jes in Zeebrugge en Lissewege vonden we dit jaar onze winnaars. De jobstudenten werden extra in de bloemetjes gezet, de kinderen zorgden voor versiering en de locatie voor een corona-proof feestje. Na een warme, actieve zomer vol spel en ravotplezier, was het niet meer dan terecht dat deze jobstudenten een extra blijk van waardering kregen, met als kers op de taart: filmtickets van Kinepolis!

Elk jaar stelt De Blauwe Lelie jobstudenten aan het werk in de verschillende opvanglocaties. Als jobstudent maak je echt deel uit van het team en zorg je samen met de collega’s voor een aangename, zorgzame tijd voor de kinderen. Je kan bij ons als jobstudent aan de slag in de voorschoolse (kinderen van 0 tot 3 jaar) of in de buitenschoolse (kinderen van 2.5 tot 12 jaar) opvang. Elke opvanglocatie kan tijdens de vakantieperiodes extra handen gebruiken.

Ben jij geïnteresseerd in een job als jobstudent? Neem zeker eens contact op met de personeelsdienst en bekijk samen de mogelijkheden! Klik hier om een kijkje te nemen op de website van de personeelsdienst.

Dankjewel lieve jobstudenten! We hopen dat jullie volgend jaar ook weer van de partij zijn!

Deel deze pagina