JOBSTUDENTEN MET EEN HART VOOR KINDEREN GEZOCHT!

6
feb
2023

JOBSTUDENTEN MET EEN HART VOOR KINDEREN GEZOCHT!

De Blauwe Lelie is een welzijnsvereniging die deel uitmaakt van de OCMW Brugge-groep. We hebben een ruim aanbod aan kinderopvang voor kinderen van 0 jaar tem het einde van het basisonderwijs.

De Blauwe Lelie wil bijdragen aan kwalitatieve kinderopvang, waarin we vertrekken vanuit de kracht van het kind. We geven kinderen daarom de tijd en de ruimte om open te bloeien en zich op eigen tempo te ontwikkelen.

Daarom zijn we nog op zoek naar heel wat jobstudenten! Momenteel hebben wij nog openstaande vacatures voor jobstudenten regio Brugge die een toffe dag bezorgen aan de kinderen.

 • Jobstudent kinderdagverblijf
  Je biedt kwalitatieve opvang aan baby’s en peuters (0-2.5 jaar) door professionele verzorging te bieden waarbij je hun ontwikkeling centraal zet en stimuleert.
  Een overzicht van onze verschillende kinderdagverblijven vind je  hier 
  Ben je minimum 18 jaar en je beschikt over de juiste kwalificatie (diploma kinderzorg, STW of je bent gestart in een opleiding bachelor/master,…) dan kom je in aanmerking*.

 • Jobstudent buitenschoolse kinderopvang
  Je bezorgt kinderen tussen de 2.5 en 12 jaar de tijd van hun leven. De kinderen houden van originele en gekke activiteiten die je mee uitdenkt en graag samen meespeelt.
  Een overzicht van onze verschillende buitenschoolse kinderopvangen vind je hier
  Ben je minimum 18 jaar en je beschikt over de juiste kwalificatie (diploma kinderzorg, STW of je bent gestart in een opleiding bachelor/master,…) dan kom je aanmerking*.

*Ben je niet zeker of je in aanmerking komt? Onze personeelsdienst kan dit steeds nakijken voor je.

Solliciteer jij? Je krijgt er alvast een mooi nettoloon van € 13,41 per uur voor terug en een fantastische beleving die goed op je cv staat! We bieden ook gratis een vorming levensreddend handelen voor baby’s en peuters aan.

Kan je je vrijmaken in de krokusvakantie, paasvakantie, zomervakantie of alle drie? Neem zeker contact op via hier.

Deel deze pagina